Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
Στο χώρο CAMPING

Στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στρίβετε δεξιά προς Χαλκίδα μετά τα διόδια Σχηματαρίου. Από την Χαλκίδα συνεχίζετε βόρεια, με κατεύθυνση προς Ιστιαία / Αιδηψό (ε.ο. 77). Στο ύψος της Στροφιλιάς, περίπου στο 69ο χλμ από την Χαλκίδα, συναντάτε την παράκαμψη στα δεξιά σας που σας οδηγεί στην παραλία της Αγίας Άννας.

Στο χώρο GOLD CAMPING

Είτε προτιμάτε να στήσετε σε ένα ήσυχο σημείο στο κάμπινγκ, είτε θέλετε να είστε μέσα στο κέντρο της δράσης, στο GOLD CAMPING του Beach Party Festival θα βρείτε πολλές άνετες σκιερές θέσεις για σκηνές, όλες οριοθετημένες με περιμετρική φύτευση και πλούσια σκίαση.

Add-on: Βρείτε τη σκηνή σας στημένη στο χώρο του GOLD CAMPING με τον εξοπλισμό που χρειάζεστε να σας περιμένει μέσα σε αυτή. Το πακέτο περιλαμβάνει άνετη σκηνή 2 ατόμων, υπνόσακους και υπόστρωμα.

Στους ΞΕΝΩΝΕΣ

Σας αρέσει το κάμπινγκ, αλλά όχι οι σκηνές; Θέλετε ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σας και το δικό σας μπάνιο; Κανένα πρόβλημα!

Οι ξενώνες του Beach Party festival έχουν o καθένας δύο ημίδιπλα κρεβάτια, wc, douche, τραπέζι και καρέκλες για τον εξωτερικό χώρο – ιδανικό για δύο έως τέσσερα άτομα που θέλουν κάτι ανάλογο με σκηνή σε απλότητα, με την άνεση των κρεβατιών και του ιδιωτικού wc.

VIP Tickets

Αναβαθμίστε την φιλοξενία σας στο Beach Party με ένα από τα VIP πακέτα εισιτηρίων!

VIP YURT

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Yurt μέσα στο χώρο του φεστιβάλ!

VIP CABANAS

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε Cabanas μέσα στο χώρο του φεστιβάλ!

VIP SUITE

5ήμερο VIP εισιτήριο με διαμονή σε σουίτα του Thalatta Seaside Hotel!